Pomoć na putu 24h

Šlep Služba Auto Savke nudi svojim klijentima usluge šlepanja vozila do servisa. Ako je moguće da naši stručnjaci otklone kvar na vašem automobilu oni će to uraditi na licu mesta i vi će te moći da nastavite svoje putovanje.

Profesionalni auto šlep

Raspolažemo najsavremenijom opremom za šlepanje i prevoz automobila u kvari. Posedujemo nekoliko kamiona sa svom potrebnom opremom. Sva vozila su opremljena skelom za navoz automobila nakamion i vitlom sa sajlom. Tako je moguće da izvučemo vaš automobil ako ste sleteli sa puta. Sletanje sa puta kada nije u velikoj brzini često ne ošteti automobil ali je važno pravilno da se izvuče da se ne bi oštetio.

Ako se baš vama desila nezgoda na putu i trebate izvlačenje i odvoženje automobila do servisa. Ako je šlepanje neophodno ponudićemo vam da auto odvezemo do servisa naših saradnika ili na vaš zahtev do servisa koji vi odaberete.

Servis na putu

Osim usluge šlepanja vozila, nudimo usluge našeg mobilnog servisa. Ako se radi o inervencijam koje ne zahtevaju odvoženje auta u servis, stručnjaci šlep službe će vam na licu mesta pomoći da otklonite kvar i da bezbedno nastavite vaše putovanje.

Automobil ne pali

Vaš automobil neće da upali kada zavergla ili ne daje nikakve znakove. Ako niste potpuno sigurni kako da pokrenete svoj automobil i ne želite da rizikujete da oštetite bateriju, najbolje je da prepustite profesionalcu da bezbedno pokrene vaš automobil sa odgovarajućom opremom.

Zamena akumulatora

Pregledamo vašu staru bateriju, uključujući kablove i terminale, i uradimo test napona i opterećenja. Auto akumulatori obično rade dobro 4-6 godina. Ako je akumulator u vašem automobilu stariji od toga ili inače ne funkcioniše kako želite, mi ćemo vam doneti i ugraditi novi akumulator.

Zaključan automobil

Ako ste bili zaključani u svom automobilu (a ključ je ili u bravi za paljenje, negde u unutrašnjosti automobila ili čak izgubljen), naš automehaničar može da vam otvori vrata pomoću specijalnih alata.

Probušena guma

Možemo ili popraviti pokvarenu gumu ili je promeniti. Kada vaša guma treba da se promeni, možemo koristiti vašu sopstvenu rezervnu gumu ili vam pozajmiti polovnu na nekoliko dana ili vam doneti potpuno novu. Imamo širok izbor guma Continenta, Sava, Delmax i druge.

Pražnjenje rezervoara za gorivo

Imamo profesionalnu opremu za pražnjenje i ispiranje rezervoara za gorivo vašeg automobila kada ste slučajno ubacili pogrešno gorivo u automobil, na primer, benzin u dizel automobil ili obrnuto.

Auto kompjuterska dijagnostika

Ako imate problema sa kodovima problema (na primer, lampica za proveru motora je upaljena), možemo da pročitamo i resetujemo dijagnostičke kodove problema (DTC). Ponekad određena svetla koja trepere na vašoj kontrolnoj tabli znače posetu radionici za popravku automobila, ali ponekad je resetovanje kodova sve što je potrebno.

Servis na putu